LaButic.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta buna utilizatorilor si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru o navigare placuta.

ACCEPT Informatii suplimentare
close

Intrebari frecvente

 

CAT DUREAZA LIVRAREA?

Produsele care se afla in stoc sunt livrate in termen de 1 zi (comenzile emise pana in ora 12:00), maxim 4 zile lucratoare de la plasarea comenzii. Insa, este posibil ca nu toate produsele sa fie disponibile imediat, fiind necesar un timp mai mare pentru livrarea de catre furnizor sau intervenind anumite cazuri de forta majora care pot intarzia livrarea (e.g. vreme nefavorabila, sarbatorile legale etc). De asemenea, va vom informa prin e-mail sau telefonic despre timpul de livrare corespunzator fiecarui produs comandat, iar un al doilea e-mail va va fi trimis in mod automat cand produsele sunt preluate de catre curier pentru livrare.

 

SE POATE LIVRARA LA ALTA ADRESA?

Livrarea la alta adresa decat cea indicata in sectiunea de inregistrare este posibila in cazul in care persoana care primeste produsul este aceeasi cu cea care a plasat comanda in magazinul nostru si solicita modificarea adresei. In cazul in care coletul a fost ridicat de catre curier, modificarea adresei se poate face decat in aceeasi localitate in care era solicitata livrarea initiala.

 

CUM SE FACE TRANSPORTUL?

Pentru ca livrarea produselor comandate de dumneavoastra sa se faca in cele mai bune conditii, veti primi un e-mail de indata ce acestea parasesc depozitul nostru si sunt inmanate firmei de curierat, in care va fi precizata data aproximativa in care veti primi produsele. Livrarea se face numai intre orele 09:00 – 17:00 de luni pana vineri si 09:00-14:00 sambata, la adresa mentionata in comanda dumneavoastra.

Va rugam sa retineti:

Ø  Livrarea produselor se face in general pana la adresa indicata!

Ø  Produsele voluminoase vor fi livrate numai pana la intrarea in incinta, nu si in interiorul casei.

Ø  Colectarea ambalajelor ramase nu este posibila.

Ø  Livrarea prin Posta Romana nu este posibila.

 

IMI POT RIDICA SINGUR PRODUSELE COMANDATE?

LaButic.ro ofera produsele sale doar prin livrare la domiciliu. Acestea nu pot fi ridicate de la sediul nostru.

 

POT SA CUMPAR IN RATE?

Momentan LaButic.ro nu ofera serviciul de vanzari in rate.

 

POT PLATI PRIN TRANSFER BANCAR?

Plata prin transfer bancar este acceptata de LaButic.ro. De retinut ca produsul/e comandat/e se livreaza clientului doar dupa confirmarea platii. Va rugam sa luati in calcul si termenul de confirmare al bancii in functie de banca prin care se face plata.

 

DE CE NU TOATE PRODUSELE AU GARANTIE 2 ANI?

Conform legii 449/2003 care reglementeaza vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, articolul 16, raspunderea vanzatorului este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Termenul de conformitate este diferit de termenul de garantie. Garantia, conform aceluiasi act normativ mentionat, articolul 19, este obligatorie din punct de vedere juridic pentru ofertant, in conditiile specificate in declaratiile referitoare la garantie si in publicitatea aferenta. Deci, vanzatorul garanteaza impotriva oricarei nonconformitati pentru 2 ani si asigura o garantie conforma cu publicitatea facuta, fara un termen minim sau maxim.

 

POT COMANDA TELEFONIC SAU PRIN EMAIL?

Da, se poate. Numarul de telefon la care ne poti contacta este 0766.29.29.30 de apelat intre orele 09:00 si 17:00 de luni pana vineri sau prin email la adresa office@labutic.ro non-stop.

 

 

 


LIVRARE IN 24 DE ORE

Transportul produselor catre dumneavoastra se va face prin unul dintre cele mai bune servicii de curierat vezi mai mult...

RETUR IN 14 ZILE

Clientul are dreptul de retur la achizitionarea unui produs, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 vezi mai mult...

LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzi mai mari de 400 lei transportul este GRATUIT oriunde in tara vezi mai mult...

PRODUSE ORIGINALE

Produsele pe care le poti cumpara, le achizitionam numai de la producatori/furnizori autorizati de o calitate premium. vezi mai mult...