Pro's Choice Complete Set

Marca:

Pro's Choice Complete Set este un set complet de dart ideal pentru cluburi sau pentru acasa. Are dimensiuni oficiale de competitie si un ambalaj superb, pretabil pentru cadou. Pachetul contine: cabinet, board Official Competition, 2 seturi sageti (6 buc sageti cu varf de otel), creta si burete.

417,99 RON (inclusiv TVA)
Nu sunt suficiente produse in stoc
Anunta-ma cand este disponibil
Referinta:
pro'schoice
Apreciat
Adauga sa compari0
Adauga in wishlist
Descriere

Pro's Choice Complete Set este un bord profesional. Setul contine: cabinet, board Official Competition, 2 seturi sageti (6 buc sageti cu varf de otel), creta si burete.

Dimensiuni:
Dartboard: Ø 455mm D 45mm 
Cabinet Dart: H 645mm L 520mm D 90mm

Avertisment! Acesta este un bord profesional de darts si nu o jucarie. Copiii trebuie supravegheati de catre adulti in timpul jocului.

Bordurile pentru steel darts sunt fabricate din fibre de sisal presat. Sisalul (Agave sisalana) este o planta textila, cultivata in regiunile tropicale, cu tulpina foarte scurta si frunze lungi crescute in rozeta. Fibrele folosite in fabricarea bordurilor se extrag din frunzele plantei. Pana in momentul de fata este cel mai potrivit si mai rezistent material pentru fabricarea bordurilor pentru sageti cu varf de metal. 
Durata de viata al unui bord de sisal depinde de mai multi factori: cat de mult se joaca zilnic, cat de des este rotit pentru utilizarea uniforma a segmentilor, in ce conditii sunt sagetile cu care se joaca (daca sunt cu varful ascutit sau mai tocit) si nu in ultimul rand de nivelul umiditate din incaperea in care se afla (nu este bine pentru bord aerul prea uscat dar nici cel excesiv de umed). 
Exista mai mule modele de bord diferentiate prin profilul sarmelor care despart segmetii de joc: 
Cele cu sarma rotunda sunt de obicei mai ieftine, dar au dezavantajul ca sagetile vor ricosa mult mai des. In acelasi timp datorita faptului ca sarma se afla pe suprafata bordului si nu presata in material durata de viata al bordului creste. 
Bordurile cu sarma cu profil tip triunghiular asigura reducerea numarului de ricoseuri dar pretul creste fata de cele cu sarma rotunda. 
Cele mai populare borduri sunt cele cu sarma tip lama de cutit care sunt folosite si la competitiile oficiale. Ricoseul este foarte redus in cazul acestor borduri in schimb pretul lor este mai ridicat. 


Montajul board-ului pe perete: 
Este foarte important ca board-ul de darts sa fie montat corespunzator, conform standardelor internationale. 
1. Distanta de aruncare: Oficial distanta recomandata pentru linia de aruncare (“Start line”) este de 237 cm. Distanta se masoara pe podea, orizontal de la perete la linia de aruncare, astfel incat la perete sa se porneasca de la punctul dat de intersectia liniei verticale imaginare trase de la “bull’s eye” la podea. 
2. Inaltimea: Inaltimea la care trebuie sa se afle “bull’s eye” este de 173 cm, masurat de la centrul “bull’s eye” la podea. 
3. Distanta in diagonala: Pentru a verifica daca board-ul este montat corect, se masoara distanta dintre centrul “bull’s eye” si linia de aruncare. Aceasta distanta trebuie sa fie aproximativ 293 cm.

Detalii ale produsului
pro'schoice

Fisa tehnica

Tip produs
Darts Steeltip
Mod ambalare
Cutie
Politica de Returnare
LIVRARE
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Descrie acest produs utilizand cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau dai click pentru a incarca
5 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Adauga sa compari0
Viziteaza site-ul LaButic.ro pe ShopMania Compari.ro - ghid autentic de shopping

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare

Creaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlists.

Conectare