Bros Microbec Tratament Pentru Fose Septice 1 kg

Marca:

Tratamentul fose septice Bros Microbec 1 kg. Datorita formulei sale speciale, se raspandeste rapid in rezervoare, bacteriile dizolva continutul fosei/ haznalei si, astfel, determina fluidizarea acestuia si elimina mirosul neplacut.

99,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
232
Apreciat
Adauga sa compari0
Adauga in wishlist
Descriere

Bros Microbec tratament pentru fose septice 1 kg este perfect pentru biodegradarea continutului foselor septice si al haznalelor.

Utilizarea sistematica a Microbec praf/tablete reduce frecventa de golire a foselor septice, elimina mirosul si ajuta la mentinerea sistemului sanitar curat.

Ar trebui sa fie utilizat impreuna cu WC Microbec gel bio. In cazul utilizarii diferitelor tipuri de gel de curatare pentru WC, bacteriile benefice sunt distruse iar efectul utilizarii Microbec praf si/sau tablete este anulat. In haznale se recomanda ca praful/pastilele sa fie in prealabil dizolvate in apa si apoi turnat amestecul in hazna.

Microbec tratament pentru fose septice 1 kg este suficient pentru 40 saptamani.

Microbec prospect: Produs enzimatic microbiologic de ultima generatie pentru biodegradarea continutului foselor septice si haznalelor. Folosit cu regularitate, Microbec ajuta la vidanjarea mai rara a foselor septice si a haznalelor, creste eficienta sistemelor de tratare a apelor reziduale, indeparteaza mirosul neplacut si desfunda sistemul de canalizare. Microbec utilizeaza o solutie inovatoare, patentata care incapsuleaza bacteriile active in microsfere acoperite cu un strat protector. Astfel bacteriile nu sunt distruse la contactul cu agentii chimici puternici si produsul ramane eficient chiar si la utilizarea detergentilor traditionali. 

Microbec mod de utilizare: Microbec contine contine culturi de bacterii si enzime specializate, care accelereaza procesul natural de descompunere a reziduurilor organice, a grasimilor, resturilor de plate si a hartiei. Bacteriile continute in produs se inmultesc rapid si dupa o ora de la aplicare, numarul de bacterii aflat in fosa septica poate ajunge la sapte sute de miliarde. Produsul actioneaza in 3 etape: producand mai intai o separare rapida si eficienta a deseurilor care sunt lichefiate si apoi in final descompuse cu ajutorul enzimelor, in componente simple in totalitate nepericuloase si sigure pentru mediu si apa. Aceasta permite indepartarea depozitoelor acumulate si a blocajelor din instalatiile sanitare, din fosele septice sau din haznale, avand ca rezultat vidanjarea mai rara a fosei, haznalei si o eficienta mai buna a sistemelor de tratare a apelor menajere. Produsul nu cauzeaza corodarea instalatiilor sanitare si nu este daunator omului, animalelor sau mediului inconjurator. In vederea obtinerii eficientei maxime a produsului, acesta trebuie utilizat in mod regulat, de preferat impreuna cu detergenti de curatare a toaletei care nu contin clor, cum ar fi Microbec WC BIO Gel. Puneti un masura de 25g in toaleta si clatiti bine cu apa. Dozarea de mentinere tabelului. Se recomanda reactivarea dupa o pauza mai mare, astfel: primele 2 zile: 2 masuri pe zi, apoi conform tabelului. In cazul unei pauze mai lungi in utilizare, mariti doza in prima saptamana.

Volum plin de reziduuri aflate in fosa sau hazna in m3Dozarea de mentinere
Doza de inceput: 2 masuri la 3 m3
2 - 3 1 masura saptamanal

Masuri de siguranta: ATENTIE!

- P102 - A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati ochii cu apa, iar pielea cu apa si sapun. In caz de nevoie, consultati medicul.

Contine: enzime sub 5%, agenti de parfumare. Depozitati intr-un loc uscat. Produs gata de utilizare.

Pentru detalii suplimentare vizualizeaza sectiunea de SPECIFICATII.

Detalii ale produsului
232

Fisa tehnica

Greutate produs
1 kg
Tip produs
Tratament fose
Parfum de
Lamaie
Alte specificatii
suficient pentru 40 saptamani
Mod ambalare
Cutie
Politica de Returnare
LIVRARE
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Descrie acest produs utilizand cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau dai click pentru a incarca
6 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Adauga sa compari0
Viziteaza site-ul LaButic.ro pe ShopMania Compari.ro - ghid autentic de shopping

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare

Creaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlists.

Conectare