Bros Microbec Tratament Fose Septice Tablete 16x20 gr

Marca:

Tratamentul fose septice Bros Microbec tablete 16x20 g. Datorita formulei sale speciale, se raspandeste rapid in rezervoare, bacteriile dizolva continutul haznalei si, astfel, determina fluidizarea acestuia si elimina mirosul neplacut.

74,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
391
Apreciat
Adauga sa compari0
Adauga in wishlist
Descriere

Bros Microbec Tratament Fose Septice Tablete 16x20 gr este perfect pentru biodegradarea continutului foselor septice si al haznalelor.

Utilizarea sistematica a Microbec tablete reduce frecventa de golire a foselor septice, elimina mirosul si ajuta la mentinerea sistemului sanitar curat.

Ar trebui sa fie utilizat impreuna cu WC Microbec gel bio. In cazul utilizarii diferitelor tipuri de gel de curatare pentru WC, bacteriile benefice sunt distruse iar efectul utilizarii Microbec praf si/sau tablete este anulat. In haznale se recomanda ca praful/pastilele sa fie in prealabil dizolvate in apa si apoi turnat amestecul in hazna.

O tableta este suficienta pentru 1 saptamana.

Microbec prospect: Produs microbiologic pe baza de enzime, sub forma de tablete, pentru biodegradarea continutului foselor septice si haznalelor. Folosit cu regularitate, Microbec ajuta la vidanjarea mai rara a foselor septice si desfunda sistemul de canalizare.

Microbec mod de utilizare: Microbec contine culturi de bacterii organice, inclusiv a grasimilor, resturilor de plante si a hartiei. Bacteriile continute de produs se inmultesc rapid si dupa o ora de la aplicare, numarul bateriilor aflate in fosa septica, poate ajunge la sapte sute de miliarde. Produsul actioneaza in 3 etape, producand mai intai o separare rapida si eficienta a deseurilor care sunt lichefiate apoi si in final descompuse cu ajutorul enzimelor, in componente simple, in totalitate nepericuloase si sigure pentru mediu si apa. Aceasta permite indepartarea depozitelor acumulate si a blocajelor din fosa septica, avand ca rezultat vidanjarea mai rara a fosei si o eficienta mai buna a sistemelor de tratare a apelor menajere. Produsul nu cauzeaza corodarea instalatiilor sanitare si nu este daunator, omului, animalelor si mediului inconjurator. Folosirea substantelor puternice de dezinfectare, care contin clor sau a antibioticelor precum si marirea cantitatilor de deseuri pot micsora eficacitatea Microbecului. Pentru ca produsul sa actioneze corespunzator este recomandata cresterea dozei de intretinere sau utilizarea produselor fara clor pentru curatarea toaletei cum ar fi Microbec WC Bio Gel. Microbec ofera eficienta maxima atunci cand este utilizat cu regularitate.

Volum plin de reziduuri aflate in fosa sau hazna in m3Dozare
Doza de inceput: 2 tablete la 3 m3
1 - 3 1 tableta saptamanal
4 - 8 2 tablete saptamanal
> 8 4 tablete saptamanal

Masuri de siguranta: ATENTIE!

- H319 - Provoaca o iritare grava a ochilor.

- P102 - A nu se lasa la indemana copiilor.

- P301 + P330 + P331 - IN CAZ D INGHITIRE: Clatiti gura. Nu provocati voma.

- P305 + P351 + P338 - IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.

- P337 + P313 - Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul.

Contine: surfactanti anionici sub 5%, enzime sub 5%, agenti de parfumare. Depozitati intr-un loc uscat. Produs gata de utilizare.


Pentru fisa tehnica vizualizeaza sectiunea de DETALII ALE PRODUSULUI.

Detalii ale produsului
391

Fisa tehnica

Greutate produs
16 x 20 g
Tip produs
Tratament fose
Parfum de
Lamaie
Alte specificatii
suficient pentru 16 saptamani
Mod ambalare
Cutie
Politica de Returnare
LIVRARE
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Descrie acest produs utilizand cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau dai click pentru a incarca
6 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Adauga sa compari0
Viziteaza site-ul LaButic.ro pe ShopMania Compari.ro - ghid autentic de shopping

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare

Creaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlists.

Conectare