Bros Microbec WC Bio Gel 750 ml

Marca:

Gel WC Bio Microbec Bros 750 ml este perfect pentru biodegradarea continutului foselor septice. Utilizarea sistematica a Microbec  reduce frecventa de golire a foselor septice, elimina mirosul si ajută la mentinerea sistemului sanitar curat.

26,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
359
Apreciat
Adauga sa compari0
Adauga in wishlist
Descriere

Bros Microbec WC Bio Gel 750 ml se foloseste foarte usor. Bros Microbec WC Bio Gel 750 ml nu emana substante toxice, nu afecteaza sanatatii oamenilor si animalelor. Elimina mirosul si ajuta la mentinerea sistemulu sanitar curat

Bros Microbec WC Bio Gel 750 ml este un produs BIO, nu contine substante care afecteaza materialul vasului si totodata are un termen de valabilitate destul de indelungat.

In cazul utilizarii diferitelor tipuri de gel de curatare pentru WC, bacteriile benefice sunt distruse iar efectul utilizarii Microbec praf si/sau tablete este anulat.

Microbec prospect: Gel pentru curatarea instalatiilor sanitare in sistemele in care sunt itilizate produse de biodegradare (bioactivatori). Recomandat pentru utilizarea atat in instalatiile sanitare conectate la fosele septice cat si pentru cele conectate la sistemele locale de tratare a apelor reziduale. Formula speciala a gelului imbogatita cu bacterii si enzime, garanteaza curatarea eficienta fara a deteriora flora bacteriana normala a foselor. Mai mult, ingredientele continute in preparat ajuta la crearea conditiilor pentru multiplicarea intensa si proliferarea bacteriilor benefice in fosele septice si sistemelor de tratare a apelor reziduale.

Microbec mod de utilizare: Microbec WC Bio Gel inlatura murdaria, depunerile si mirosurile neplacute. Parfumul placut de pin si consistenta produsului asigura atat prospetime cat si o igiena corespunzatoare. Utilizarea indelungata a produsului impiedica, infundarea tevilor intalatiilor sanitare, contribuie la prevenirea blocarii fosei si imbunatateste performanta sistemelor locale de tratare a apei reziduale. Forma speciala a sticlei face produsul usor de utilizat si faciliteaza curatarea locurilor greu accesibile.

Acoperiti bine cu produsul suprafata tratata, lasati sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clatiti cu apa. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati produsul de 2 ori pe saptamana. In caz de murdarie puternica, repetati procedura. Nu utilizati impreuna cu dezinfectanti si agenti de curatare care contin clor. 

Masuri de siguranta: ATENTIE!

- H319 - Provoaca o iritare grava a ochilor.

- P102 - A nu se lasa la indemana copiilor.

- P254 - Spalati-va mainile bine dupa utilizare.

- P280 - Purtati manusi de protectie/ echipament de protectie a ochilor.

- P305 + P351 + P338 - IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta.

- P337 + P313 - Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul. Spalati ochii cu apa, iar pielea cu apa si sapun. In caz de ingestie accidentala, solicitati asistanta medicala.

Produsul trebuie pastrat in ambalajul original, inchis ermetic si depozitat intr-un loc inaccesibil copiilor sau animalelor de companie.

Contine: surfactanti neionici sub 5%, enzime sub 5%, agenti de parfumare, conservanti (Benzizotiazolinona, Metilzotiazolinona). Depozitati intr-un loc uscat. Produs gata de utilizare.

Pentru detalii suplimentare vizualizeaza sectiunea de SPECIFICATII.

Detalii ale produsului
359

Fisa tehnica

Greutate produs
0.75 kg
Tip produs
Tratament fose
Parfum de
Pin
Mod ambalare
Sticla
Politica de Returnare
LIVRARE
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Descrie acest produs utilizand cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau dai click pentru a incarca
6 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Adauga sa compari0
Viziteaza site-ul LaButic.ro pe ShopMania Compari.ro - ghid autentic de shopping

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare

Creaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlists.

Conectare