Biopon Ingrasamant Universal 3 kg

Marca:

Ingrasamant granulat pentru plante universal la un gramaj de 3 kg de la Biopon.

52,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
1043
Apreciat
Adauga sa compari0
Adauga in wishlist
Descriere

Ingrasamant granulat universal 3 kg de la Biopon este un ingrasamant sub forma de granule pentru nutritie sanatoasa a plantelor de gradina, florilor, legumelor, arborilor si arbustilor fructiferi. Compozitia adecvata si echilibrata a ingrasamantului garanteaza dezvoltarea armonioasa a plantelor, inflorirea abundenta, rodirea si culoarea de un verde intens a frunzelor.

Plantele de gradina necesita de obicei un adaos de substante hranitoare. Ingrasamantul universal pentru gradina contine o paleta completa de elemente hranitoare pentru o crestere corespunzatoare si o dezvoltare a plantelor verzi si cu flori.

Azotul indus in ingrasamant este un element necesar plantelor, fosforul influenteaza cresterea corespunzatoare, potasiul raspunde de procesul de inflorire si fructiticare iar magneziul face ca plantele sa aibe o culoare verde intensa. Datorita actiunii sale rapide ingrasamantul universal pentru gradini garanteaza puterea si sanatatea plantelor pe toata perioada sezonului.

Suprafata acoperita: 120 m²

Mod de utilizare: Masurati doza recomandata si distribuiti egal ingrasamantul in jurul plantei. Amestecati ingrasamantul granulat in stratul superior de pamant si udati planta pentru a activa imediat substantele din ingrasamant.

Masuri de siguranta: Pastrati ambalajul inchis ermetic, intr-un loc racoros si uscat (ferit de umiditate).

ATENTIE: Pastrati produsul incuiat si nu-l lasati la indemana copiilor. In caz de inghitire, se va consulta imediat medicul si i se va arata ambalajul sau eticheta. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa. In timpul manipularii folositi manusi de protectie. A se vedea data expirarii inscriptionata pe ambalaj.

Compozitie: ingrasamant ec, npk (Mg, S) 12 : 5 10 (2 : 35). Nutrienti (% m/m): total 12% nitrogen (N) sub forma de nitrogen de amoniu, 5% pentoxid de fosfor (P205), solubil intr-o solutie inerta de citrat de amoniu si apa.

Pentru detalii suplimentare vizualizeaza sectiunea de SPECIFICATII.

Detalii ale produsului
1043

Fisa tehnica

Greutate produs
3 kg
Tip produs
Fertilizanti
Tehnologie
Granule
Recomandat
Universal
Mod ambalare
Sac
Politica de Returnare
LIVRARE
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Descrie acest produs utilizand cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau dai click pentru a incarca
12 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Adauga sa compari0
Viziteaza site-ul LaButic.ro pe ShopMania Compari.ro - ghid autentic de shopping

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare

Creaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlists.

Conectare