Lada Frigorifica Auto Shiver 26 Litri 12/ 230V Gri

Brand:

Lada frigorifica electica Shiver 26 12/230V de la GioStyle de culoare gri inchis este o lada frigorifica robusta si usor de utilizat. Lada este prevazuta pentru utilizare la priza auto (12V) si la priza de casa (230V).

474,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Reference:
2201047
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Descriere

Lada frigorifica electica Shiver 26 12/230V de culoare gri inchis este realizata din polipropilena cu izolatie din spuma de polistiren. Lada portabila Shiver 12/230V gri inchis are o capacitate de 26 litri (pana la 38 de cutii) si datorita materialelor din care este construita, este potrivita pentru contactul cu alimentele. Suplimentar cu lada frigorifica, se achizitioneaza gratuit si o cutie ermetica pentru alimente de 1 litru.

Incadrarea in clasa energetica A+++ a lazii frigorifice auto Shiver 26 litri 12/ 230V de culoare gri, garanteaza o temperatura de -18°C fata de temperatura mediului ambiant.

Lada frigorifica Shiver 26 are dubla conectare: 230V pentru conectarea la reteaua domestica si de 12V pentru conectarea in masina la bricheta auto. In cazul conectarii la reteaua domestica de curent alternativ de 230V, puteti selecta trei tipuri de functionare:

1. FUNCTIONARE ECO (led verde):

- aparatul respecta directiva referitoare la economia de energie (Regulamentul CE nr. 643/2009), mentinand clasa electrica atribuita, garantand o temperatura interna  in °C> 14.5 °C la o temperatura externa cuprinsa intre 16 °C si 38 °C.

2. FUNCTIONARE COOL (led portocaliu):

- aparatul NU respecta directiva referitoare la economia de energie (Regulamentul CE nr. 643/2009) de referinta si functioneaza in mod intermediar.

3 FUNCTIONARE PLUS (led rosu):

- aparatul NU respecta directiva referitoare la economia de energie (Regulamentul CE nr. 643/2009) ci functioneaza in continuu la putere maxima si, prin urmare, sistemul ar putea sa coboare pana la 4.5 °C (tot in functie de temperatura externa).

Pentru a selecta cele 3 functii, tineti apasat timp de aproximativ 5 secunde tasta de functii.

ATENTIE! Dupa 48 ore +/-3 ore de functionare continua, frigiderul va reveni in modul de functionare ECO.

ATENTIE! Nu lasati aparatul la indemana copiilor. Supravegheati copiii pentru a evita ca acestia sa se joace cu aparatul. 

Priza auto  Alimente  Fara chlorofluorocarbonrecoltare-separata.jpg

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Spalati cu grija interiorul lazii inainte de a o folosi. Introduceti in lada frigorifica mancaruri si bauturi pe care le-ati lasat la racit in frigider, inainte cu minim 12 ore. Umpleti, daca este posibil, lada frigorifica pentru a ramane cat mai putin spatiu liber. Asezati deasupra sau in mijlocul alimentelor unul sau mai multi acumulatori termici. Se recomanda ca produsele alimentare sa fie introduse in interiorul lazii in ambalajele originale sau in recipiente adecvate. Se recomanda pastrarea produselor alimentare in ambalajele originale sau in recipiente corespunzatoare.

In cazul in care aparatul prezinta daune vizibile, evitati sa-l puneti in functiune. Inainte de utilizare, curatati bine interiorul compartimentului frigorific. Nu amplasati lada frigorifica in apropriere de flacari deschise sau surse de caldura directe si nici nu o bagati in apa. Evitati sa acoperiti fantele de ventilare. Evitati sa puneti pe capac, sarcini mai mari de 3 kg. 

INTRETINERE:

- Din motive de igiena, curatati cu grija interiorul cu apa calda si detergent, apoi uscati-l perfect de fiecare data cand utilizati lada.

- Nu spalati si nu inmuiati niciodata lada in apa curenta.

- Nu folositi niciodata detergenti corozivi sau obiecte dure pentru curatire lazii.

VEZI SECTIUNEA SPECIFICATII PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE

Detalii ale produsului
2201047

Fisa tehnica

Tip produs
Lazi frigorifice
Tip
Electrica
Material
Polipropilena
Culoare
Gri
Dimensiuni
39.5x29.5x45 cm
Litri
cca. 26 litri
Caracteristici speciale
Alimentare duala (12V/ 230V)
Greutate produs
4.70 kg
Garantie conformitate
24 luni
Politica de Returnare
LIVRARE
Reviews
No comments

Leave a review

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Add to compare0
UA-30876744-1

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in