Lada Frigorifica Auto Shiver 30 Litri 12/ 230V

Marca:

Lada frigorifica electica Shiver 30 12/230V de la GioStyle de culoare gri deschis este o lada frigorifica robusta si usor de utilizat. Lada este prevazuta pentru utilizare la priza auto (12V) si la priza de casa (230V).

549,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
2201048/2201056
Apreciat
Adauga sa compari0
Adauga in wishlist
Descriere

Lada frigorifica electica Shiver 30 12/230V de culoare gri deschis este realizata din polipropilena cu izolatie din spuma de polistiren. Lada portabila Shiver 12/230V gri deschis inchis are o capacitate de 30 litri (pana la 46 de cutii) si datorita materialelor din care este construita, este potrivita pentru contactul cu alimentele. Suplimentar cu lada frigorifica, se achizitioneaza gratuit si o cutie ermetica pentru alimente de 1 litru.

Incadrarea in clasa energetica A+++ a lazii frigorifice auto Shiver 30 litri 12/ 230V de culoare gri deschis, garanteaza o temperatura de -18°C fata de temperatura mediului ambiant.

Lada frigorifica Shiver 30 are dubla conectare: 230V pentru conectarea la reteaua domestica si de 12V pentru conectarea in masina la bricheta auto. In cazul conectarii la reteaua domestica de curent alternativ de 230V, puteti selecta trei tipuri de functionare:

1. FUNCTIONARE ECO (led verde):

- aparatul respecta directiva referitoare la economia de energie (Regulamentul CE nr. 643/2009), mentinand clasa electrica atribuita, garantand o temperatura interna  in °C> 14.5 °C la o temperatura externa cuprinsa intre 16 °C si 38 °C.

2. FUNCTIONARE COOL (led portocaliu):

- aparatul NU respecta directiva referitoare la economia de energie (Regulamentul CE nr. 643/2009) de referinta si functioneaza in mod intermediar.

3 FUNCTIONARE PLUS (led rosu):

- aparatul NU respecta directiva referitoare la economia de energie (Regulamentul CE nr. 643/2009) ci functioneaza in continuu la putere maxima si, prin urmare, sistemul ar putea sa coboare pana la 4.5 °C (tot in functie de temperatura externa).

Pentru a selecta cele 3 functii, tineti apasat timp de aproximativ 5 secunde tasta de functii.

ATENTIE! Dupa 48 ore +/-3 ore de functionare continua, frigiderul va reveni in modul de functionare ECO.

ATENTIE! Nu lasati aparatul la indemana copiilor. Supravegheati copiii pentru a evita ca acestia sa se joace cu aparatul. 

Priza auto  Alimente  Fara chlorofluorocarbonrecoltare-separata.jpg2l.jpg

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Spalati cu grija interiorul lazii inainte de a o folosi. Introduceti in lada frigorifica mancaruri si bauturi pe care le-ati lasat la racit in frigider, inainte cu minim 12 ore. Umpleti, daca este posibil, lada frigorifica pentru a ramane cat mai putin spatiu liber. Asezati deasupra sau in mijlocul alimentelor unul sau mai multi acumulatori termici. Se recomanda ca produsele alimentare sa fie introduse in interiorul lazii in ambalajele originale sau in recipiente adecvate. Se recomanda pastrarea produselor alimentare in ambalajele originale sau in recipiente corespunzatoare.

In cazul in care aparatul prezinta daune vizibile, evitati sa-l puneti in functiune. Inainte de utilizare, curatati bine interiorul compartimentului frigorific. Nu amplasati lada frigorifica in apropriere de flacari deschise sau surse de caldura directe si nici nu o bagati in apa. Evitati sa acoperiti fantele de ventilare. Evitati sa puneti pe capac, sarcini mai mari de 3 kg. 

INTRETINERE:

- Din motive de igiena, curatati cu grija interiorul cu apa calda si detergent, apoi uscati-l perfect de fiecare data cand utilizati lada.

- Nu spalati si nu inmuiati niciodata lada in apa curenta.

- Nu folositi niciodata detergenti corozivi sau obiecte dure pentru curatire lazii.

VEZI SECTIUNEA SPECIFICATII PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE

Detalii ale produsului
2201048/2201056

Fisa tehnica

Tip produs
Lazi frigorifice
Tip
Electrica
Culoare
Gri deschis
Material
Polipropilena
Litri
cca. 30 litri
Garantie conformitate
24 luni
Politica de Returnare
LIVRARE
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Descrie acest produs utilizand cuvinte simple si scurte.
Incarca imagini:
Trage imagini aici sau dai click pentru a incarca
12 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Adauga sa compari0
Viziteaza site-ul LaButic.ro pe ShopMania Compari.ro - ghid autentic de shopping

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele apreciate.

Conectare

Creaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlists.

Conectare