Lada Frigorifica Shiver 42+

Brand:

Lada frigorifica Shiver 40 de la GioStyle de culoare gri deschis este o lada frigorifica robusta si usor de utilizat, prevazuta cu roti si maner pentru transport. Lada este deosebit de potrivita pentru cei care doresc performante maxime, deoarece este un frigider de camping.

449,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Reference:
2201028
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Descriere

Lada frigorifica electica auto Shiver 40 de culoare gri deschis este realizata din polipropilena cu izolatie din spuma de polistiren. Lada portabila pasiva Shiver 40 gri deschis are o capacitate de 43 litri (6 sticle de 2 litri) si datorita materialelor din care este construita, este potrivita pentru contactul cu alimentele. Lada frigorifica este echipata cu separatoare tip gratare detasabile ce pot fi utilizate ca rafturi reglabile pe inaltime. Functioneaza atat in ​​pozitie verticala, cat si in orizontala. 

Lada frigorifica Shiver 43 litri are o performanta de pastrare a temperaturii pana la 24 ore. Lada este echipata cu un sistem de deschidere rotativ care usureaza utilizarea, asigurand o protectie perfecta a continutului.

ATENTIE! Nu lasati aparatul la indemana copiilor. Supravegheati copiii pentru a evita ca acestia sa se joace cu aparatul. 

Alimente  Fara chlorofluorocarbon   

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Spalati cu grija interiorul lazii inainte de a o folosi. Introduceti in lada frigorifica mancaruri si bauturi pe care le-ati lasat la racit in frigider, inainte cu minim 12 ore. Umpleti, daca este posibil, lada frigorifica pentru a ramane cat mai putin spatiu liber. Asezati deasupra sau in mijlocul alimentelor unul sau mai multi acumulatori termici. Se recomanda ca produsele alimentare sa fie introduse in interiorul lazii in ambalajele originale sau in recipiente adecvate. Se recomanda pastrarea produselor alimentare in ambalajele originale sau in recipiente corespunzatoare.

In cazul in care aparatul prezinta daune vizibile, evitati sa-l puneti in functiune. Inainte de utilizare, curatati bine interiorul compartimentului frigorific. Nu amplasati lada frigorifica in apropriere de flacari deschise sau surse de caldura directe si nici nu o bagati in apa. Evitati sa acoperiti fantele de ventilare. Evitati sa puneti pe capac, sarcini mai mari de 3 kg. 

INTRETINERE:

- Din motive de igiena, curatati cu grija interiorul cu apa calda si detergent, apoi uscati-l perfect de fiecare data cand utilizati lada.

- Nu spalati si nu inmuiati niciodata lada in apa curenta.

- Nu folositi niciodata detergenti corozivi sau obiecte dure pentru curatire lazii.

VEZI SECTIUNEA SPECIFICATII PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE

Detalii ale produsului
2201028

Fisa tehnica

Tip produs
Lazi frigorifice
Tip
Electrica
Material
Polipropilena
Culoare
Gri deschis
Dimensiuni
58x38.5x45 cm
Litri
cca. 43 litri
Alte specificatii
Roti si maner pentru transport
Greutate produs
6 kg
Garantie conformitate
24 luni
Politica de Returnare
LIVRARE
Reviews
No comments

Leave a review

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Add to compare0
UA-30876744-1

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in