Lada Frigorifica Coleman Marine Xtreme 90 Litri

Brand:

Avand dimensiuni mari, peste medie, culoare alba, izolatie termica buna si protectie UV, lada frigorifica Coleman Marine Xtreme 90 litri este perfecta pentru camping, gratar, picnic etc.

919,99 RON (inclusiv TVA)
In stoc
Reference:
3000001200
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Descriere

Lada frigorifica Coleman Marine Xtreme 90 litri, mentine temperatura scazuta a produselor alimentare si a bauturilor pentru o perioada de pana la 5 zile la o temperature medie exterioara de 32.°C, datorita capacului bine aliniat si prins in balamale si suruburi din otel inoxidabil.

Lada frigorifica are o capacitate totala de 90 litri, echivalentul a 130 de cutii de 0.33 l impreuna cu gheta sau 20 sticle de 1.5 l vertical sau 35 orizontal plus gheata, 2 manere laterale pentru o manevrare usoara in spatii stramte, sistem de scurgere si curatare incorporat fara inclinare, aditiv antimicorbian si protectie UV. Datorita acestor caracteristici, acest model este unul din cele mai vandute produse din categoria lui in Statele Unite.

Dimensiuni interioare: 79 x 33 x 29 cm.

 


Grosime, izolatie premium PU

Testele arata ca pierderea temperaturii este de 30% prin partea de sus si 30% prin partea de jos.

Noile modele sunt dotate cu izolatie sporita in capac si baza și redus pe laturi, avand ca rezultat dimensiuni exterioare mai mici si performanta mai buna.

Folosim poliuretan de cea mai inalta calitate, cel mai bun material izolant disponibil pe piata - folosim cu pana la 30% mai mult.

Eficienta crescuta

Atunci cand o lada vine in contact cu o podea fierbinte, caldura este transferata direct catre dispozitivul de racire. In cazul in care dispozitivul de racire este ridicat de pe sol, caldura este transferata prin aerul din spatiul (aerul este un izolator mare). Lada are picioare integrate, rotunjite care asigura distanta perfecta de spatiu pentru ca aerul sa circule.

Cercetarile indica faptul ca cea mai eficienta forma de performanta pentru o lada frigorifica este cea sferica, insa deoarece acest lucru nu este posibil am inclinat colturile modelelor selectate pentru a spori si mai mult performanta.

Suruburi si balamale din otel inoxidabil

Toate componentele metalice de pe acesta lada frigorifica sunt fabricate din otel inoxidabil premium. Acest lucru previne ca suruburile si balamalele sa rugineasca sau sa erodeze de-a lungul timpului in medii cu apa sarata.

Antimicrobian - Rezistenta la miros, ciuperci si mucegai

Efectul antimicrobian este obtinut dintr-un aditiv care este topit in plastic inainte de a fi turnat în forma. Acest lucru înseamna ca stratul antimicrobian este "acolo pe viata" si nu poate fi eliminat sau diminuat in timp.

Protectie UV - Impiedica daune provocate de expunerea la soare

In carcasa exterioara si capacul lazii este injectat un inhibitor UV. Lada frigorifica este protejata astfel la expunerea la soare continua si protejata impotriva ingalbenirii si craparii care pot aparea de multe ori in cazul in care lada frigorifica este mentinuta in permanenta pe o barca sau pe doc.

Detalii ale produsului
3000001200

Fisa tehnica

Tip produs
Lazi frigorifice
Tip
Pasiva
Material
Polietilena de inalta densitate (HDPE)
Culoare
Alb
Dimensiuni
92.25 x 41.28 x 48.82 cm
Litri
90 litri
UV Guard
DA
Alte specificatii
Sistem de scurgere si curatare incorporat fara inclinare
Caracteristici speciale
Suruburi si balamale din otel inoxidabil
Greutate produs
8.70 kg
Mod ambalare
Cutie
Garantie conformitate
24 luni
Politica de Returnare
LIVRARE
Reviews
No comments

Leave a review

  • Calitate:
  • Dimensiuni:
Describe this product using simple and short words.
Upload images:
Drop images here or click to upload.
8 alte produse in aceeasi categorie:

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.
Add to compare0
UA-30876744-1

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in